Jelentkezés a 2018/19-es nevelési évre

Fészekfoglaló az Egyfecskék Waldorf Óvodában

2018. március 3. szombat 10-12:00

Játékos délelőttre hívjuk a kisgyermekes családokat az Egyfecskék Waldorf Óvodába, ez év március havának harmadik napján, szombat délelőtt tíz órától délig.
Várunk Titeket a fecskefészekben, fent a hegyen, hogy együtt gyúrjunk cipót, énekeljünk-zenéljünk, jókedvűen játsszunk. Még van hely a fecskefészekben!
Szeretnénk, ha fecskeszülőként előre jeleznéd érkezéseteket (fióká(i)d neve, életkora, s hogy hányan jöttök), a jelentkezes@egyfecskek.hu égi postaládába érkeztetve – hogy mi is megtudjuk: eljön a tavasz.

 

Egyfecskék Waldorf Óvoda jelentkezési lap 2018_2019 – kérjük ezt töltsd ki és küldd el az alábbi email címre az óvónők számára: jelentkezes@egyfecskek.hu

 

Fogadó óra

Lehetőséged van ellátogatni hozzánk és feltenni a kérdéseidet az óvónőknek minden kedden 13:00-16:00 óra között. Kérünk azonban, hogy előre jelezd látogatási szándékodat Szabó Timi óvónőnél, hogy fel tudjon készülni a fogadásodra. A fogadó órákra csak szülők megjelenését várjuk. Szabó Timi telefonszáma: 06 20 263 2459.  Az óvoda telefonszáma +3630-782-7771. Napközben, óvodai időben az óvónők korlátozottan érhetőek el.

 

További kérdéseiddel bátran fordulj hozzánk az alábbi email címen: jelentkezes@egyfecskek.hu

Szeretettel várjuk az új fecskefiókákat a fecskefészekbe.